KLM Open Radio

The Village

Ziggo Sport KLM Open Radio

Speciaal voor het KLM Open is er een officiële radiozender KLM Open Radio. In Amsterdam is die beluisteren via 95.7 FM en wereldwijd via de KLM Open Radio app of via de livestream op klmopen.nl.

Via de zender is het KLM Open vier dagen integraal en live te volgen. Er wordt verslag gedaan vanuit de baan door een team van ervaren verslaggevers en vanuit de studio, achter de 1e tee, worden leaderboard updates gegeven, interviews gehouden en rapportages gemaakt. Iedere toernooidag is KLM Open Radio van half 10 tot na binnenkomst van de belangrijkste flights in de lucht. KLM Open Radio is ook te luisteren via de speciale KLM Open Radio app, die te downloaden is via de appstore.

App downloaden

Klik hier voor de app voor iPhone en iPad
Klik hier voor de app voor Android

Online luisteren

Klik hier om te luisteren via Windows Media Player
Klik hier om te luisteren op je iPad

Telefoon aan, geluid uit

Het gebruik van social media, e-mail en WhatsApp is overal toegestaan op het KLM Open. Ook mag je altijd en overal foto’s maken. Het maken van video’s is op toernooidagen alleen toegestaan buiten de baan in ‘non-competion areas’, zoals de driving range, het clubhuis en The Village. Houd er rekening mee dat in de baan alle telefoons op stil moeten staan en dat flitsen niet is toegestaan. Wil jij luisteren naar KLM Open Radio in de baan, zorg er dan voor dat je oordopjes meeneemt!

Meer Activiteiten

KLM Open Live Party!

KLM Open Live Party!

Foodtrucks

Foodtrucks

KLM Open Party met Buckwheat & DJ Abas / DJ Funky Frank

KLM Open Party met Buckwheat & DJ Abas / DJ Funky Frank