The International baanfoto's © Cindy Jeurissen 2

Het KLM Open

20 – 23 juni 2024, The International, Amsterdam

Het KLM Open wordt in 2024 van 20 tot en met 23 juni gespeeld op The International bij Amsterdam. Het KLM Open is een van de oudste internationale golftoernooien van Europa en heeft sinds de start van de DP World Tour in 1972 een gevestigde reputatie als onderdeel daarvan.

Het was al bekend dat het KLM Open 2024 op The International zou plaatsvinden. In 2019 werd de 100e editie van het toernooi ook al op deze fraaie, nabij Amsterdam gelegen baan gespeeld.

“We zijn heel blij dat we van de Tour de kans hebben gekregen om een maand later het KLM Open te organiseren. Het geeft de baan een paar weken extra om goed het voorjaar door te komen en deze datum conflicteert niet met vakanties,” legt toernooidirecteur Daan Slooter uit.
“Kortom een mooie datum op een prachtige en uitdagende baan, waarop de laatste winnaar op The International, Sergio García, excelleerde en de huidige titelverdediger, Pablo Larrazabal, zijn titel zal komen verdedigen,” besluit Slooter.
Ook in 2025 zal The International gastheer zijn van de 105e editie van het KLM Open. De exacte datum is momenteel nog niet bekend.