Dutch-Open-29-05-2022-527

FAQ

KLM Open

 • Waarom was KLM in 2021 en 2022 geen naamgever?

  Als gevolg van de impact van COVID-19 op KLM’s commerciële bedrijfsvoering besloot KLM in 2021 en ook in 2022 om haar rol in het evenement aan te passen en een stap terug te doen: van titelsponsor naar business partner. Bijgevolg werden de edities van 2021 en 2022 gespeeld onder de naam Dutch Open.

 • Waarom wordt het Dutch Open in 2023 weer KLM Open?

  Als gevolg van de impact van COVID-19 op de organisatie en haar bedrijfsvoering, besloot KLM in 2021 en 2022 een stap terug te doen als titelsponsor en werd er gekozen voor Dutch Open. Nu de markt weer aantrekt en het herstel bij KLM overtuigend is ingezet, pakt KLM haar rol als titelsponsor vol vertrouwen weer op.

  KLM is van 1981-1990 en van 2004-2019 titelsponsor geweest. Het toernooi is voor KLM een bewezen platform om in contact te komen met klanten en relaties en is door de jaren heen uitgegroeid tot een effectief en onderdeel van KLM’s commerciële bedrijfsvoering. Daarnaast draagt het KLM Open bij aan de internationale zichtbaarheid en bekendheid van het KLM-merk in meer dan 120 landen. Neem voor meer informatie contact op met KLM Woordvoering mediarelations@klm.com

 • Heeft KLM een langlopend contract met de European Tour?

  Contracten voor sportevenementen van deze omvang zijn altijd meerjarig.

 • Ik ben iets verloren. Waar kan ik de gevonden voorwerpen vinden?

  Bij de informatiebalie bij de ingang/uitgang van het terrein kunnen gevonden voorwerpen worden ingeleverd en verloren voorwerpen (hopelijk) worden teruggevonden. Na afloop van het toernooi worden gevonden voorwerpen aan de gemeente overgedragen. 

 • Is het toegestaan om mijn eigen eten en drinken mee te nemen?

  Het is niet toegestaan eigen drink- en etenswaren mee te nemen. Wel zijn er gratis watertappunten op het terrein. Neem dus je eigen drinkfles mee.  

 • Mag ik mijn hond meenemen naar het KLM Open?

  Op het terrein van het KLM Open zijn geen dieren toegestaan. Dit verbod geldt vanzelfsprekend niet voor blindengeleidehonden en hulphonden. 

 • Wat is de hoogte van het prijzengeld in 2023?

  Het prijzengeld voor de 103de editie van het KLM Open bedraagt $2.000.000. De verdeling van het prijzengeld wordt door DP World Tour bepaald volgens een vaste ‘breakdown’. Wanneer spelers gelijk eindigen, wordt het prijzengeld van de plaatsen opgeteld en gedeeld door het aantal spelers dat gelijk is geëindigd. 

 • Wat voor schoenen kan ik het beste dragen?

  Trek stevige schoenen aan, bijvoorbeeld golf-of wandelschoenen van Duca del Cosma! De looproutes voor publiek langs de holes zijn overwegend glooiend en vragen om goede steun voor voeten en enkels 

 • Blijven de lokale bedrijven in Cromvoirt bereikbaar tijdens het KLM Open 2023?

  Alle bedrijven in Cromvoirt blijven bereikbaar tijdens het KLM Open 2023. Haal bijvoorbeeld smaakvolle biologische asperges uit de omgeving bij Aspergekwekerij Verhoeven aan de St. Lambertusstraat 77 of bezoek het sfeervolle pop-up restaurant Asperges in het Veld voor een culinaire beleving! Klik hier voor meer informatie.

  Voor meer informatie over Aspergekwekerij Verhoeven ga naar: https://www.asperges-verhoeven.nl

Tickets

 • Waar koop ik tickets voor het KLM Open?

  Je kunt hier je KLM Open-tickets kopen. Je ticket(s) worden twee weken voorafgaand aan het toernooi per e-mail toegestuurd.  

  Note: Voor 2023 worden alleen nog e-tickets uitgegeven.  

 • Wat kost een ticket voor het KLM Open?

  Bekijk hier de ticketprijzen 

 • Wat moet ik doen als ik mijn ticket niet meer kan vinden?

  Het kan gebeuren dat je je per e-mail gestuurde ticket(s) niet meer kunt terugvinden. Je kunt dan gebruikmaken van de mogelijkheid om ze opnieuw te laten versturen. Gebruik hiervoor deze link.  

 • Hoe wordt mijn ticket gecontroleerd?

  Bij de ticketcontrole wordt jouw e-ticket op veilige wijze gecontroleerd. Door middel van automatische scanpoorten scannen wij het ticket (uitgeprint, als e-ticket vanuit uw mail of in de KLM Open app, zet dan de helderheid van uw scherm op maximaal). Er zijn medewerkers aanwezig voor assistentie. 

 • Kan ik mijn KLM Open-ticket ter restitutie indienen?

  De organisatie van het KLM Open neemt helaas geen tickets retour.  

 • Kan ik mijn ticket omruilen voor een ticket voor een andere dag?

  Het kan gebeuren dat je per ongeluk een ticket hebt gekocht voor de verkeerde dag. Controleer daarom altijd voor het betalen je bestelling. Mocht dit toch gebeuren, dan kan je een mail sturen naar  info@tigsports.nl

Parkeren

 • Waar kunnen bezoekers parkeren tijdens het KLM Open in Cromvoirt?

  Het KLM Open wordt gespeeld op Bernardus Golf in Cromvoirt. Kom je met de auto? Navigeer naar Gementweg 3, Cromvoirt om te parkeren. Voor de laatste kilometers geldt: zet je navigatie uit, volg de KLM Open-bewegwijzering en volg de aanwijzingen van onze verkeersregelaars op.  

  • Vanuit Tilburg: volg vanaf de N65 de gele borden richting P1 – Bezoekers.  
  • Overige richtingen: rij via de A59 richting Vlijmen. Volg vanaf de snelweg de gele borden P1 – Bezoekers.  

  Kiss & Ride
  De Kiss & Ride is gesitueerd bij P1 – Bezoekers, dit geldt ook voor taxi’s. Navigatieadres: Gementweg 3, Cromvoirt.  

  • Vanuit Tilburg: volg vanaf de N65 de gele borden richting P1 – Bezoekers en in de buurt van de parking de gele borden Kiss & Ride/Taxi.   
  • Overige richtingen: rij via de A59 richting Vlijmen. Volg vanaf de snelweg de gele borden P1 – Bezoekers en in de buurt van de parking de gele borden Kiss & Ride/Taxi.  
 • Kan ik ter plaatse een parkeerticket aanschaffen?

  Ja, het is mogelijk om ter plaatse een parkeerticket aan te schaffen. Bij de P1-Bezoekers parkeerplaats is het mogelijk om te pinnen. Zodra je hebt betaald, mag je de parkeerplaats oprijden.   

 • Hoe kan ik een parkeerticket voor een mindervalide bestellen?

  Tijdens het KLM Open zijn parkeerplaatsen voor mindervalide beschikbaar. Net zoals dat geldt voor alle parkeerplaatsen, zijn ook deze plekken schaars. Ze kunnen per e-mail worden aangevraagd bij julia@tigsports.nl o.v.v. de volgende gegevens:   

  Onderwerp
  Aanvraag mindervalide parkeerkaart  

  Gegevens
  Voornaam:
  Achternaam:
  Telefoonnummer:
  Kenteken:
  Dag van bezoek:
  Tickets op naam van:   

  Bijlage met gehandicaptenparkeerkaart
  Bestuurderskaart en/of passagierskaart: 
  Kaartnummer:    

  Op locatie wordt gecontroleerd op een geldige parkeerkaart in combinatie met een geldige invalidenkaart.