International aangepast (1)

Adres & Route

Routebeschrijving

Het KLM Open wordt gespeeld op The International in Amsterdam. Kom je met de auto? Navigeer naar Oude Haagseweg 200, 1171 PE Badhoevedorp, om te parkeren. Voor de laatste kilometers geldt: zet je navigatie uit, volg de KLM Open-bewegwijzering en volg de aanwijzingen van onze verkeersregelaars op.  

  • Vanuit Amsterdam: Neem de A10 richting de A4 richting Den Haag. Neem afslag 2 Badhoevedorp en volg de borden naar The International.
  • Vanuit Den Haag/Rotterdam: Volg de A4 richting Amsterdam, neem afslag 2 Badhoevedorp en volg de borden naar The International.

Parkeertickets zijn verkrijgbaar vanaf 1 maart via deze link.

Openbaar vervoer / pendelbus vanaf Schiphol

Tijdens het KLM Open rijdt er een pendelbus tussen Schiphol en The International. Deze pendelbus zal de gehele dag rijden zodat de golfbaan zeer goed te bereiken is.

Parkeren

We raden iedereen aan om met het openbaar vervoer te komen en gebruik te maken van de pendelbus vanaf (treinstation) Schiphol. Wilt u toch met de auto komen, dan kunt u een parkeerticket kopen.

Let op! Vanwege gelimiteerde plekken hanteren wij een op = op beleid als het gaat om parkeerplaatsen. U kunt uw parkeerticket vanaf 1 maart via deze link aanschaffen.