026

Adres & Route

Routebeschrijving

Het KLM Open wordt gespeeld op Bernardus Golf in Cromvoirt. Kom je met de auto? Navigeer naar Gementweg 3, Cromvoirt om te parkeren. Voor de laatste kilometers geldt: zet je navigatie uit, volg de KLM Open-bewegwijzering en volg de aanwijzingen van onze verkeersregelaars op.  

  • Vanuit Tilburg: volg vanaf de N65 de gele borden richting P1 – Bezoekers.  
  • Overige richtingen: rij via de A59 richting Vlijmen. Volg vanaf de snelweg de gele borden P1 – Bezoekers.  

Bestel je parkeerticket hier bij aanschaf van een entreeticket.

Kiss & Ride

De Kiss & Ride is gesitueerd bij P1 – Bezoekers, dit geldt ook voor taxi’s. Navigatieadres: Gementweg 3, Cromvoirt.  

  • Vanuit Tilburg: volg vanaf de N65 de gele borden richting P1 – Bezoekers en in de buurt van de parking de gele borden Kiss & Ride/Taxi.   
  • Overige richtingen: rij via de A59 richting Vlijmen. Volg vanaf de snelweg de gele borden P1 – Bezoekers en in de buurt van de parking de gele borden Kiss & Ride/Taxi. 

Hertz shuttle service

Om de nieuwe, exclusieve samenwerking tussen KLM en Hertz te vieren kunt u kosteloos gebruikmaken van de Hertz shuttle service. Stap eenvoudig in en laat u chauffeuren van de parkeerplaats naar de entree.

Openbaar vervoer -vanaf ‘s-Hertogenbosch

Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je vanaf station ’s-Hertogenbosch gebruikmaken van een pendeldienst. De pendelbussen rijden op alle toernooidagen ieder half uur tussen 08.00 – 19.00 uur. De bussen vertrekken van perron A. Op vertoon van je KLM Open-ticket is de pendelbus gratis. 

 

Fietsen

Fietsen kunnen worden geplaatst in de fietsenstalling op P2, navigatieadres Deutersestraat 39D, Cromvoirt.