Met ticket gratis naar KLM Open Golf College

De ticketverkoop voor het KLM Open (25-28 mei) is van start gegaan. Wie er snel bij is, kan ook gratis een kaartje veiligstellen voor het KLM Open Golf College: een dagelijkse voorstelling waarin de golfliefhebber een kijkje achter de schermen van topgolf krijgt voorgeschoteld.

De 103de editie van Nederlands meest prestigieuze golftoernooi wordt voor de derde keer op Bernardus Golf in Cromvoirt gespeeld. Het KLM Open is een van de oudste toernooien op de DP World Tour met een enorme historie en legendarische winnaars. De kaartverkoop voor de editie van 2023, van 25 tot en met 28 mei, is deze week gestart.

Fanbeleving

Het KLM Open heeft een reputatie wat betreft vernieuwingen op het gebied van fanbeleving. Beat the Pro is daar wel het bekendste voorbeeld van. Dit jaar wordt het KLM Open College geïntroduceerd: een dagelijkse voorstelling waarin doorgewinterde (ex)topgolfers, caddies, golfjournalisten en andere gasten je meenemen achter de schermen van het topgolf. Hoe ziet de voorbereiding en het leven van een tourspeler eruit? Wat bespreken speler en caddie met elkaar in de baan? En daarbuiten? Hoe krijg je goede spelers naar je toernooi en hoe houd je ze tevreden? Maar ook: wat kun je van ze leren?

Vermakelijk

Informatief en vermakelijk, dat zijn de voornaamste ingrediënten van het KLM Open Golf College, dat exclusief toegankelijk is voor alle bezoekers aan het KLM Open. De voorstellingen op de speeldagen worden gegeven in het ‘mediatheater’, waar ook dagelijks persconferenties plaatsvinden. Het aantal plaatsen per dag is beperkt en vol = vol. Dus een reden te meer om je tickets voor het KLM Open nu al te bestellen en je te verzekeren van een gratis kaartje voor het KLM Open College.

Bestel hier KLM Open-tickets voor 2023

Meer Nieuws

Guido Migliozzi wint het KLM Open 2024

Guido Migliozzi wint het KLM Open 2024

Daan Huizing maakt (al de vierde) hole-in-one op KLM Open

Daan Huizing maakt (al de vierde) hole-in-one op KLM Open

KLM Open twee uur vertraagd

KLM Open twee uur vertraagd