International aangepast (1)

Bereikbaarheid

Het KLM Open wordt gespeeld op The International bij Amsterdam

Het KLM Open is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de fiets. Vanwege de lastige bereikbaarheid met de auto, raden wij aan om voor een van deze opties te kiezen.

Fiets

Kom je met de fiets, dan is het adres van The International, Oude Haagseweg 200, 1171 PE Badhoevedorp, het navigatie-adres. Voor de ingang van The International is een fietsenstalling.

Let op! De Oude Haagsebrug is gesloten, waardoor fietsers en voetgangers over de Pontonbrug moeten. Volg als je op de Oude Haagseweg bent de borden naar de Pontonbrug. Vanaf daar fiets of loop je over de Koekoekslaan naar de ingang.

De Pontonbrug is in de week van 17 t/m 23 juni 24 uur per dag beschikbaar. Tussen 07.00u en 23.00u is de pontonbrug bediend. Als er scheepvaart langs moet, gaat de brug open en dicht. Dit betekent dat er een wachttijd van zo’n 5 minuten kan zijn.

OV
Houd rekening met een langere reistijd!

Kies je voor het OV, dan heb je de keuze uit:

  • Trein of bus naar Schiphol Plaza – vanaf Schiphol Plaza rijden er vanaf platform C13 gratis shuttlebussen naar een halte op ongeveer 10 minuten lopen van de ingang van het toernooi. Deze halte is ook de opstapplaats voor de reis terug naar Schiphol Plaza.
  • De shuttlebussen tussen Schiphol Plaza en The International vertrekken elk kwartier.

Donderdag                        06.30-23.00 uur
Vrijdag                               06.30-00.00 uur
Zaterdag                            06.30-23.00 uur
Zondag                              06.30-23.00 uur

Zie hier de locatie van bushalte C13

  • Bus naar knooppunt Schiphol Noord of halte Cateringweg Schiphol. Vanaf deze haltes is het ongeveer 13 minuten lopen naar de ingang van het KLM Open.

Auto
Houd rekening met een langere reistijd!

Koop je parkeerticket vooruit!

Kom je met de auto? Koop dan hier een parkeerticket vooruit.

Belangrijk: alleen als je vooruit een parkeerkaart hebt gekocht, ben je verzekerd van een parkeerplaats. Koop je kaart snel, want het aantal parkeerplaatsen is beperkt.

Het navigatieadres van het parkeerterrein staat op je parkeerkaart.

P1 – Bezoekers

Wanneer je vooruit geen parkeerticket hebt aangeschaft, kun je parkeren op het parkeerterrein met het navigatieadres Kruisweg 100, N196, 1437 CH Rozenburg. Belangrijk: het is mogelijk dat er geen parkeerplaatsen meer beschikbaar zijn.

Vanaf beide parkeerplaatsen rijdt er elk kwartier een shuttlebus naar het KLM Open. De tijden waarop de shuttlebussen rijden zijn als volgt:

Donderdag                        07.00-23.00 uur
Vrijdag                               07.00-00.00 uur
Zaterdag                            07.00-23.00 uur
Zondag                              07.00-23.00 uur

Vanaf de halte van de shuttlebus is het ongeveer 10 minuten lopen naar de ingang van het KLM Open.

Adressen overige parkeerplaatsen

P2: Paviljoenlaan 1, 2131 LZ Hoofddorp

P57: Thermiekstraat, 1117 BV Schiphol

Vanaf deze parkeerplaatsen gaan er om het kwartier shuttles naar een halte in de nabijheid van de ingang van het KLM Open.

Kiss & Ride + Taxi

Voor de Kiss & Ride en Taxi kan je navigeren naar Cateringweg 7. Hier wordt je, door het volgen van de bebording, naar de juiste locatie gestuurd.