Gezelligheid troef in de KLM Open Village

Bij het KLM Open draait het om golf, maar er is veel meer om van te genieten.

Het KLM Open Village is een belevenis op zich. De bezoeker van het KLM Open treedt bij binnenkomst direct de wereld van de KLM Open Village binnen. Maar je hoeft niet bang te zijn voor keuzestress. Op een halve of hele dag bij het KLM Open kun je het beste van twee werelden combineren op het moment dat jij dat wilt: golf kijken en even fijn ontspannen en rondkijken in de KLM Open Village.

Trekpleister

Elk jaar weer een trekpleister in het KLM Open Village is Sla je Hole-in-One van KLM. Niet erg als je even in de wachtrij moet staan, want dat geduld kan de moeite meer dan waard zijn. Je zal tenslotte met die ene rake swing dat ticket naar een droombestemming winnen…

In het KLM LAB leer je veel over de duurzaamheidsmaatregelen die KLM al heeft genomen om bijvoorbeeld de CO2-uitstoot te verminderen en krijg je ook tips hoe je als reiziger de helpende hand kan bieden. Zelfs een koffertje minder mee op reis draagt daar al aan bij.

Duurzaamheid

Audi showt in het KLM Open Village zijn nieuwste vlaggenschip: de Q8 E-tron. Voor de raceliefhebbers staan daar twee innovatieve en realistische racesimulatoren.

Over duurzaamheid gesproken, bij het KLM Open wordt de bezoeker gestimuleerd om gebruik te maken van een drinkfles. TCS deelt ze bij de KLM Open App stand uit aan bezoekers die de app van het toernooi hebben gedownload. Op en rond de golfbaan zijn tal van waterpunten waar je de fles kunt vullen.

Verder kun je in het KLM Open Village een compleet nieuwe golfoutfit aanschaffen, met bijvoorbeeld de schoenen van Duca del Cosma als kers op de taart. In je nieuwe outfit mag je direct je bunkerskills laten zien bij het bunkerspel van Daikin en daarmee prijzen winnen. Of je kunt even verderop ideeën opdoen voor een leuke (golf)vakantie bij een van de touroperators. Niets houdt je tegen om direct te boeken natuurlijk…

Voetjes van de vloer

Een lekker ijsje, wijntje, non-alcoholische versnaperingen en een heerlijk hapje eten, het is er allemaal. De wijnbar van Bernardus bleek bij vorige edities al een hit en dat zal dit jaar niet anders zijn.

Gezelligheid is er de hele dag door, maar aan het einde van de dag doen we er nog een schepje bovenop. Op vrijdagavond verwelkomen we een rasartiest die met zijn meezingnummers gegarandeerd de sfeer naar een absoluut hoogtepunt zal brengen. Dat geldt zeker ook voor de aanwezigheid en muziekbijdrage van de Dames Draaien door. Ja, de beentjes mogen dan in de golfbaan al behoorlijk hun werk hebben gedaan, maar hier moeten de voetjes toch echt nog even van de vloer…

Meer Nieuws

Guido Migliozzi wint het KLM Open 2024

Guido Migliozzi wint het KLM Open 2024

Daan Huizing maakt (al de vierde) hole-in-one op KLM Open

Daan Huizing maakt (al de vierde) hole-in-one op KLM Open

KLM Open twee uur vertraagd

KLM Open twee uur vertraagd