The International

Adres The International

Het Clubhuis van The International bevindt zich op Oude Haagseweg 200, Badhoevedorp. Hier is echter GEEN parkeergelegenheid. Kom je met de auto, rijd dan naar Schiphol en volg de borden P KLM Open.

Met het Openbaar Vervoer

Het KLM Open is goed bereikbaar met het openbaar vervoer:

  • Buslijnen 245 en 247 rijden vanuit Amsterdam Muiderpoortstation en Station Lelylaan en stoppen op loopafstand van het terrein van het KLM Open.
  • Buslijn 69 rijdt vanaf Schiphol en Sloterdijk en stopt op loopafstand van het terrein van het KLM Open.

Met de Auto

Vanuit de richting Amsterdam

Volg de A4 richting Schiphol. Bij Schiphol volg de borden P KLM Open om het parkeerterrein te bereiken. Van hieruit vertrekken aaneengesloten pendelbussen van en naar het KLM Open. Vergeet niet een parkeerkaart te kopen. Hiermee kunt u gratis gebruik maken van de pendelbussen. Klik hier voor een online parkeerkaart.

Vanuit de richting Den Haag

Volg de A4 richting Amsterdam richting Schiphol. Bij Schiphol volg de borden P KLM Open om het parkeerterrein te bereiken. Van hieruit vertrekken aaneengesloten pendelbussen van en naar het KLM Open. Vergeet niet een parkeerkaart te kopen. Hiermee kunt u gratis gebruik maken van de pendelbussen. Klik hier voor een online parkeerkaart.

Vanuit de richting Utrecht

Volg de A2 en A9 richting Schiphol. Bij Schiphol volg de borden P KLM Open om het parkeerterrein te bereiken. Van hieruit vertrekken aaneengesloten pendelbussen van naar het KLM Open. Vergeet niet een parkeerkaart te kopen. Hiermee kunt u gratis gebruik maken van de pendelbussen. Klik hier voor een online parkeerkaart.

Pendelbussen

Vanaf het parkeerterrein P KLM Open bij Schiphol vertrekken aaneengesloten pendelbussen van en naar het KLM Open. Vergeet niet uw parkeerkaart te kopen. Dat kan online of ter plaatse. Klik hier voor een online parkeerkaart.

Met de Fiets

Wij bieden een gratis fietsenstalling aan voor tijdens uw bezoek. De locatie van de stalling is bij de ingang van de evenemententerrein.