The International

The International

Adres The International

Het Clubhuis van The International bevindt zich op Oude Haagseweg 200, Badhoevedorp. Hier is echter GEEN parkeergelegenheid. Kom je met de auto, rijd dan naar Schiphol en volg de borden P KLM Open.

Met het Openbaar Vervoer

Het KLM Open is goed bereikbaar met het openbaar vervoer:

  • Buslijn 397 en 341 rijden vanuit Amsterdam-centrum. De 397 rijdt vanaf busstation Elandsgracht en de 341 vanaf Station Zuid en stoppen op loopafstand van het terrein van het KLM Open.
  • Buslijn 397 en 341 rijden vanuit Schiphol en stoppen op loopafstand van het KLM Open.

Met de Auto

Vanuit de richting Amsterdam

Volg de A4 richting Schiphol. Bij Schiphol volg de borden P KLM Open om het parkeerterrein te bereiken. Van hieruit vertrekken aaneengesloten pendelbussen van en naar het KLM Open. Vergeet niet een parkeerkaart te kopen. Hiermee kunt u gratis gebruik maken van de pendelbussen. Klik hier voor een online parkeerkaart.

Vanuit de richting Den Haag

Volg de A4 richting Amsterdam richting Schiphol. Bij Schiphol volg de borden P KLM Open om het parkeerterrein te bereiken. Van hieruit vertrekken aaneengesloten pendelbussen van en naar het KLM Open. Vergeet niet een parkeerkaart te kopen. Hiermee kunt u gratis gebruik maken van de pendelbussen. Klik hier voor een online parkeerkaart.

Vanuit de richting Utrecht

Volg de A2 en A9 richting Schiphol. Bij Schiphol volg de borden P KLM Open om het parkeerterrein te bereiken. Van hieruit vertrekken aaneengesloten pendelbussen van naar het KLM Open. Vergeet niet een parkeerkaart te kopen. Hiermee kunt u gratis gebruik maken van de pendelbussen. Klik hier voor een online parkeerkaart.

Pendelbussen

Vanaf het parkeerterrein P KLM Open bij Schiphol vertrekken aaneengesloten pendelbussen van en naar het KLM Open. Vergeet niet uw parkeerkaart te kopen. Dat kan online of ter plaatse. Klik hier voor een online parkeerkaart.

Met de Fiets

Wij bieden een gratis fietsenstalling aan voor tijdens uw bezoek. De locatie van de stalling is bij de ingang van de evenemententerrein.

Invalide parkeerplaatsen

We krijgen erg veel aanvragen voor invalide parkeerplaatsen, maar helaas zijn de mogelijkheden bij The International beperkt en kunnen we niet iedereen een parkeerplaats garanderen. Bezoekers kunnen maximaal één parkeerkaart ontvangen op één toernooidag, mits er plek beschikbaar is. Om toch iedereen goed te kunnen ontvangen als de invalide parkeerplaatsen vol zijn, kunnen bezoekers met een invalide parkeerkaart voorafgaand aan hun bezoek een aanvraag indienen om door te mogen rijden naar het clubhuis om daar afgezet te worden. De bestuurder dient de auto dan te verplaatsen naar de reguliere parkeerplaats.  Aanvragen kunnen ingediend worden via info@klmopen.nl o.v.v. ‘invalide parkeerplaats’.

Oplaadpalen

Op beide parkeerplaatsen van het KLM Open zijn een aantal oplaadpalen aanwezig. We geven geen garantie op de beschikbaarheid, maar indien ze vrij zijn mogen elektrische auto’s hier opgeladen worden.