The International

The International

Adres The International

Het Clubhuis van The International bevindt zich op Oude Haagseweg 200, Badhoevedorp. Hier is echter GEEN parkeergelegenheid. Kom je met de auto, rijd dan naar Schiphol en volg de borden P KLM Open.

Met het Openbaar Vervoer

Het KLM Open is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Buslijn 397 en 341 rijden vanuit Amsterdam-centrum. De 397 rijdt vanaf busstation Elandsgracht en de 341 vanaf Station Zuid en stoppen op loopafstand van het terrein van het KLM Open.
  • Buslijn 397 en 341 rijden vanuit Schiphol en stoppen op loopafstand van het KLM Open

De bushalte bij het evenemententerrein heet halte Koekoekslaan.

De lijnen van Connexxion kun je vinden onder de volgende links:

Met de Auto

Vanuit de richting Amsterdam

Volg de A4 richting Schiphol. Houd Schiphol-Oost aan en volg vanaf daar de borden P KLM Open om het parkeerterrein te bereiken. Van hieruit vertrekken aaneengesloten pendelbussen van en naar het KLM Open. Vergeet niet een parkeerkaart te kopen. Hiermee kunt u gratis gebruik maken van de pendelbussen. Klik hier voor een online parkeerkaart.

Vanuit de richting Den Haag

De N44 zal in het weekend op vrijdag 13 september vanaf 21.00 tot maandag 16 september 05.00 afgesloten zijn vanwege onderhoudswerkzaamheden. Tijdens deze weekendafsluiting is de gehele rijbaan in beide richtingen dicht. Weggebruikers worden omgeleid middels gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg, en moeten rekening houden met extra reistijd van 10 tot 30 minuten. Weggebruikers worden omgeleid via de A12 en de A4. Volg de A4 richting Amsterdam richting Schiphol-Oost en volg vanaf daar de borden P KLM Open om het parkeerterrein te bereiken. Van hieruit vertrekken aaneengesloten pendelbussen van en naar het KLM Open. Vergeet niet een parkeerkaart te kopen. Hiermee kunt u gratis gebruik maken van de pendelbussen. Klik hier voor een online parkeerkaart.

Vanuit de richting Utrecht

Volg de A2 en A9 richting Schiphol-Oost. Volg vanaf daar de borden P KLM Open om het parkeerterrein te bereiken. Van hieruit vertrekken aaneengesloten pendelbussen van naar het KLM Open. Vergeet niet een parkeerkaart te kopen. Hiermee kunt u gratis gebruik maken van de pendelbussen. Klik hier voor een online parkeerkaart.

Kiss & Ride

Bezoekers die zich laten brengen en ophalen vallen onder de noemer Kiss & Ride. Zij worden middels bebording verwezen naar de Oude Haagseweg, alwaar zij bezoekers kunnen afzetten en ophalen op de parkeerstroken. Vanaf hier is het een korte loopafstand naar The International. Voor deze bezoekers is er een entree aan de kant van het clubhuis van The International.

TSE plaatst tijdelijke parkeerverboden op de parkeerstroken langs de Oude Haagseweg om ruimte vrij te houden voor taxi’s en kiss & ride. Hier parkeren tevens pers, sponsoren en partners met de juiste accreditatie. Verkeersregelaarszien toe op fout parkeren.

Pendelbussen

Vanaf het parkeerterrein P KLM Open bij Schiphol vertrekken aaneengesloten pendelbussen van en naar het KLM Open. Vergeet niet uw parkeerkaart te kopen. Dat kan online of ter plaatse. Klik hier voor een online parkeerkaart.

Tijden pendelbussen
Donderdag: vanaf 06:00 tot 24:00
Vrijdag: vanaf 06:00 tot 24:00
Zaterdag: vanaf 06:00 tot 21:00
Zondag: 06:00 tot 21:00

Met de Fiets

Wij bieden een gratis fietsenstalling aan voor tijdens uw bezoek. De locatie van de stalling is bij de ingang van de evenemententerrein.

Invalidenparkeerplaatsen

We krijgen erg veel aanvragen voor invalidenparkeerplaatsen, maar helaas zijn de mogelijkheden bij The International beperkt en kunnen we niet iedereen een parkeerplaats garanderen. Bezoekers kunnen maximaal één parkeerkaart ontvangen op één toernooidag, mits er plek beschikbaar is. Om toch iedereen goed te kunnen ontvangen als de invalidenparkeerplaatsen vol zijn, kunnen bezoekers met een invalidenparkeerkaart voorafgaand aan hun bezoek een aanvraag indienen om door te mogen rijden naar het clubhuis om daar afgezet te worden. De bestuurder dient de auto dan te verplaatsen naar de reguliere parkeerplaats. Aanvragen kunnen ingediend worden via info@klmopen.nl o.v.v. ‘invalidenparkeerplaats’.

Oplaadpalen

Op beide parkeerplaatsen van het KLM Open zijn een aantal oplaadpalen aanwezig. We geven geen garantie op de beschikbaarheid, maar indien ze vrij zijn mogen elektrische auto’s hier opgeladen worden.