VIP-tickets

Naast reguliere tickets zijn er ook VIP-tickets verkrijgbaar voor het KLM Open. Deze kaarten bieden toegang tot de gekozen lounge, waar gedurende de gehele dag hapjes en drankjes worden geserveerd. Hierbij de verschillende mogelijkheden voor VIP-tickets.

Clubhuis Arrangement

U heeft gedurende de hele dag (van 09.30 tot 19.00 uur) toegang tot de Clubhouse Lounge van The International, alwaar u volledig in de watten wordt gelegd. U kunt er heerlijk ontbijten, lekker lunchen en aan het einde van de dag genieten van uitmuntende happen. Maar ook tussendoor staan er lekkere versnaperingen voor u klaar. Drankjes zijn de hele dag door inbegrepen. Vanaf het terras van de Clubhouse Lounge heeft u prachtig uitzicht over de baan.

TIG Sports Business Lounge

Deze kaarten geven tijdens een van de vier toernooidagen van 10.00 tot 19.00 uur recht op toegang tot de TIG Sports Business Lounge in de KLM Open Village. Hier kunt u genieten van een drankje en een hapje (met tijdens de lunch een uitgebreid buffet) en van het entertainment in de aangrenzende Village, zoals optredens van artiesten en aantrekkelijke winacties. Vanaf de Business Lounge loopt u in vijf minuten naar de baan om het golfspektakel van dichtbij te bekijken.