KLM Open Live Party!

The Village

Om de 100ste editie van het KLM Open nog feestelijker te maken, bieden KLM, ING Private Banking en American Express op donderdag 12 september de KLM Open Live Party aan. Op het grote podium in The Village zijn speciale optredens van Maan, Roel van Velzen & band en Jeroen van der Boom en band.

Met een toegangsticket voor de KLM Open Live Party zijn bezoekers vanaf 16.00 uur welkom en is het mogelijk om voor de optredens rond te kijken op het KLM Open. Tickets voor de KLM Open Live Party zijn gratis. Registratie is verplicht want het aantal tickets is beperkt. Optredens starten om 19.00 uur.

Let op: Reguliere KLM Open-tickets voor donderdag zijn ook geldig voor de KLM Open Live Party.

Maan
Ruim twee jaar nadat ze The Voice of Holland won, gaat zangeres Maan nog steeds als een trein. Alleen al afgelopen paar jaar heeft ze heel wat mogen bijschrijven op haar cv: haar eerste EPs en album, een uitverkochte clubtour, succesvolle samenwerkingen, levens veranderende tv-optredens, en dat is nog maar het begin.
Weinig winnaars van een grote talentenjacht zijn zó in the picture gebleven als Maan. Al in haar eerste jaar als artiest bracht ze maar liefst vijf singles uit. De eerste, Perfect World, verscheen nog tijdens The Voice of Holland, werd geproduceerd door Hardwell en leverde Maan haar eerste gouden plaat op. Maan in het Nederlands
Nadat Maan Sevn Alias ontmoette in een televisieshow, vroeg de rapper haar om samen te werken op een van zijn nummers. Het resultaat: haar eerste dubbel platina single! Daarna volgde een dergelijk avontuur met Ronnie Flex. Waar dat toe leidde is bekend: Blijf Bij Mij werd een nóg grotere hit en is inmiddels óók dubbel platina.

 

Jeroen van der Boom
Niemand kon de afgelopen tien jaar om Jeroen van der Boom (1972) heen. Hoewel hij altijd bekend heeft gestaan als een groot talent en zijn hand niet omdraaide voor presentatieklussen, imitaties of optredens als allround entertainer, vallen met het verschijnen van zijn hit Jij Bent Zo in 2007 alle puzzelstukjes op de juiste plaats. De mega-hit staat wekenlang op één en blijft in de hoogste regionen staan, als ook zijn volgende single Eén Wereld de top bereikt. Met zijn platina status bekroonde album Jij Bent Zo zet Jeroen zichzelf definitief op de kaart. Jeroen is natuurlijk ook niet meer weg te denken bij de Toppers en stond hij, met René Froger, Jan Smit en Gerard Joling, tijdens de jubileumeditie in 2019, weer in de Johan Cruijff ArenA. Ook met Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome Amsterdam is Jeroen onlosmakelijk verbonden. Als muzikaal leider, presentator en zanger. In 2019 doet hij dit voor de zevende keer en begeleidt hij tijdens dit Nederlands grootste kroegfeest weer veel collega’s op de piano.

Roel van Velzen
(Roel) VanVelzen is in 2006 voor het eerst te horen met zijn debuutsingle ‘Baby Get Higher’. De veelzijdige muzikant maakt direct een blijvende indruk. Nu – drie albums, zestien singles, vijf awards, een Gouden Harp, twee theatertours en oh zo vele optredens verder – is hij niet meer weg te denken van radio, televisie, en festivalpodia. En het blijft niet bij zingen en liedjes schrijven alleen; samen met zijn band staat hij garant voor een vlammende liveshow. Niet alleen vóór, maar vooral ook mét zijn publiek deelt hij zijn muzikale energie. VanVelzen verwoordt zijn ervaringen altijd in pakkende songs. Voor z’n nieuwe geluid gaat hij zelfs nog een stapje verder: ‘Call It Luck’ bijvoorbeeld, brengt je haast naar een andere plek…

 

Jimmy van den Nieuwenhuizen band

De Jimmy van den Nieuwenhuizen band begeleidt Roel van Velzen en Jeroen v/d Boom op het KLM Open. Jimmy van den Nieuwenhuizen (Oosterhout, 1985) zit ruim 12 jaar in het vak en behoort tot de nieuwe lichting Nederlandse top sessie-drummers. Naast een vaste plek in de band VanVelzen en in de Soundwiseband van Eric van Tijn, speelt hij als sessiemuzikant voor diverse bekende artiesten, evenementen, (o.a. Vrienden van Amstel, Holland Zingt Hazes, Let’s Dance) televisieprogramma’s (o.a. It Takes 2, The Passion) en in de studio (o.a. Wulf, Dinand Woesthoff). Jimmy is naast bandleider voor o.a. Tribe Company ook een ervaren drumdocent en geeft workshops en clinics. Daarnaast is hij trotse endorser van de merken; Yamaha Drums, Zildjian Cymbals, Remo Drumheads & Agner Drumsticks. In 2015 en 2019 werd hij door de lezers van Slagwerkkrant verkozen tot beste rockdrummer van de Benelux en in 2018 won hij de belangrijkste poll award “Drummer’s Drummer Benelux”

 

Tickets en registratie

Meer Activiteiten

Foodtrucks

Foodtrucks

KLM Open Party met Buckwheat & DJ Abas / DJ Funky Frank

KLM Open Party met Buckwheat & DJ Abas / DJ Funky Frank

KLM Open Radio

KLM Open Radio