Meelopen met de toppers: ultieme fanbeleving

Altijd al de wens gehad om bij het KLM Open op de fairways in het kielzog van de topspelers mee te lopen? Het Honorary Observer Program van de DP World Tour maakt dat bij het KLM Open mogelijk.

Wat is het Honorary Observer Program
De DP World Tour biedt de mogelijkheid om tijdens de toernooidagen een select gezelschap toeschouwers toe te laten tot de baan. Dat betekent dat je als golfliefhebber kunt meelopen op de fairways, binnen de zogenaamde roping. De roping is de scheiding tussen de golfbaan en het publiek.

Jij loopt niettemin onder begeleiding mee in een flight, dicht bij de spelers, maar voldoende afstand houdend om geen storende factor te kunnen zijn. Zo kun je heel goed zien hoe de topspelers zich voorbereiden op elke slag en het resultaat ook van dichtbij.

Hoe werkt het?
Wanneer de startlijsten bekend worden gemaakt (voor de eerste twee dagen meestal enkele dagen voor het toernooi, op de weekenddagen de avond ervoor), bekijkt de organisatie bij welke interessante flights bezoekers kunnen worden ingedeeld op basis van het Honorary Observer Program. Het spreekt voor zich dat deze exclusieve bezoekerservaring op beperkte schaal beschikbaar is.

Er is een verzamelpunt waar de bezoekers zich melden en waar ze briefing krijgen over hoe zich te gedragen in de baan. Met een speciale accreditatie en onder begeleiding voegt de groep zich vervolgens bij de flight. Deelname beteken niet dat je de hele ronde met die flight moet afmaken. De bezoekers van het Honoray Observer Program kunnen onderweg ‘uitstappen’.

Hoe kom je hiervoor in aanmerking?

Koop nu tickets voor donderdag 25 mei of zaterdag 27 mei en maak kans op deze unieke ervaring!

Meer Nieuws

Het KLM Open: springplank voor talent

Het KLM Open: springplank voor talent

Pablo Larrazábal verdedigt zijn KLM Open-titel in 2024

Pablo Larrazábal verdedigt zijn KLM Open-titel in 2024

De KLM Open webshop is nu geopend!

De KLM Open webshop is nu geopend!