Golfplaza voor drie jaar supplier Dutch Open

Golfplaza heeft zich voor drie jaar als supplier verbonden aan het Dutch Open. Bij het toernooi volgende maand op Bernardus is de golfspecialist van Nederland met tal van aanbiedingen prominent aanwezig in The Village.

Golfplaza is al 28 jaar de grootste golfspecialist van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Vianen, Rijswijk en Nieuwerkerk aan de IJssel. Daarnaast vinden golfers ook in de ruime webshop hun weg naar de mooiste en beste golfartikelen.

‘Your drive, our passion’, zo luidt de slogan van Golfplaza. ‘Met onze ruim opgezette golf megastores bieden we iedere golfer, van starter tot pro, bijna alles wat er op golfgebied te vinden is. Kwaliteit en scherpe prijzen, dat is wat de golfer van ons gewend is. Ook kun je in elke vestiging terecht voor een goed advies. Bovendien kun je het assortiment natuurlijk ook online in de webshop vinden”, aldus general manager Twan Beemer.

Van 26 tot en met 29 mei zal het de bezoekers niet ontgaan dat Golfplaza als supplier aan hét internationale golftoernooi van Nederland is verbonden. Beemer: ‘We zijn terug met wat de golfer van ons gewend is: mooie aanbiedingen. Echte knallers. Dat maakt een bezoek aan Golfplaza op Bernardus zeker de moeite waard.’

 

 

Meer Nieuws

Datum KLM Open 2024 bekend: 20-23 juni

Datum KLM Open 2024 bekend: 20-23 juni