GOLF.NL bij het Dutch Open

Bij het Dutch Open is de aanwezigheid van GOLF.NL en de NGF niet meer weg te denken. Ook dit jaar is de zichtbaarheid van de mediapartner van het toernooi zowel in Cromvoirt als online groot.

GOLF.NL is al jaren hét platform voor de golfers in Nederland. Met maandelijks meer dan 200.000 unieke bezoeken voorziet de website in een enorme informatiebehoefte. Maar GOLF.NL is meer: de app waarmee het spelplezier wordt vergroot en die het invoeren van scores vereenvoudigt, en het digitale magazine zijn slechts twee van de vele initiatieven.

Wie geïnteresseerd is in golf en het Dutch Open in het bijzonder, doet er goed aan GOLF.NL te volgen via Instagram, Twitter en Facebook voor het laatste nieuws en veel informatieve en inspirerende golfcontent voor alle golfers, beginnend en gevorderd.

 

Kijk- en luistergenot

GOLF.NL is op allerlei manieren zicht- en hoorbaar op het Dutch Open.

 • Podje Golf de TV-show
  Tijdens het Dutch Open doet GOLF.NL elke dag op diverse manieren verslag van het evenement. Het succes van de Podje Golf de TV-show heeft ertoe geleid dat ook dit jaar de populaire podcast vanaf Bernardus met dagelijkse uitzendingen komt. Maar niet alleen om naar te luisteren dus, ook voor je dagelijkse portie kijkgenot.
 • Website
  Op de website van GOLF.NL wordt dagelijks in woord en beeld verslag gedaan van het toernooi en verschijnen ook artikelen over wat er nog meer gebeurt op Bernardus.
 • Social-media-kanalen
  Via Twitter blijf je up-to-date wat betreft de ontwikkelingen in de baan en op Facebook zie je de hoogtepunten van de dag nog eens langskomen. Hou ook Instagram in de gaten voor leuke posts!
 • Dutch Open Village
  Op het toernooi zelf kom je GOLF.NL tegen in de Dutch Open Village waar je met een leuke putt-actie leuke golfprijzen zoals greenfees op een golfbaan bij jou in de buurt bij elkaar kunt putten. Kom je ook even langs?
 • Funpark
  Een van de meest aansprekende activiteiten tijdens het Dutch Open is al jaren het GOLF RAAK!-funpark, waar kids op speelse wijze kunnen kennismaken met de golfsport.

 

Big Green Egg Open

En houd je van golf, dan moet je zeker ook al het volgende grote internationale toernooi in je agenda hebben staan. Van 14 tot en met 17 juli wordt op de Rosendaelsche Golfclub de tweede editie van het Big Green Egg Open gehouden, onderdeel van de Ladies European Tour. Daarvoor zijn naast Nederlandse toppers als Dewi Weber en Pasqualle Coffa ook de internationale sterspeelsters Anna Nordqvist en Charley Hull gestrikt.

Het Big Green Egg Open is een groot internationaal toptoernooi voor vrouwen, maar je kunt zelf ook in actie komen door een gratis golfclinic of golfles te volgen. Meer over het Big Green Egg Open vind je op deze pagina. Hier vind je ook informatie over hoe je aan gratis kaarten kan komen.

 

 

 

Meer Nieuws

Toernooidirecteur Daan Slooter in Dubai op zoek naar spelers

Toernooidirecteur Daan Slooter in Dubai op zoek naar spelers

KLM Open in 2024 terug naar The International in Amsterdam

KLM Open in 2024 terug naar The International in Amsterdam

Met ticket gratis naar KLM Open Golf College

Met ticket gratis naar KLM Open Golf College