Dutch Open Village

Het Dutch Open is meer dan alleen golf kijken en genieten van de beste tourspelers in de baan. Het is een dagje uit. Dutch Open Village is een van de plekken waar veel bezoekers elkaar treffen of even op adem komen.

Dat het publiek dit jaar op Bernardus weer volop aan zijn trekken komt, is een feit.

Vorig jaar was het vanwege de covid-maatregelen bijvoorbeeld niet toegestaan om veel tribunes voor het publiek open te stellen, maar dit jaar is er voor de bezoekers zeker de gelegenheid om in de baan bij een aantal holes een mooie zitplek te ‘scoren’. De grootste publiekstribune is bij de green van hole 18 opgebouwd.

Dutch Open Village

Bij binnenkomst is het niet te missen: Dutch Open Village. Deze gezellige ontmoetingsplek met een dorpskarakter dé plek waar het bruist en je tegelijkertijd lekker een pauze kunt nemen. Voor wie dat wil, is er genoeg te doen aan activiteiten.

Reuzenrad

Dit jaar beleeft het ING Reuzenrad zijn debuut. Hier kun je hoog boven het terrein uittorenen met een fantastisch uitzicht over de baan. Het reuzenrad vind je net buiten Dutch Open Village, tegen de golfbaan aan en helemaal rechts van de publieksingang. Naast dat genodigden van de ING hierop worden getrakteerd, kunnen ook andere bezoekers zich voor een ‘rondje’ met het rad melden.

Hole-in-one challenge

KLM heeft het succesvolle ‘Sla een hole-in-one’ weer als publiekstrekker ingezet, waarvoor ongetwijfeld grote belangstelling zal zijn. Niet in de laatste plaats vanwege de kans op het winnen van mooie prijzen.

KLM presenteert overigens op het Dutch Open ook iets nieuws op het gebied van vliegreizen: een echte primeur.

Hotspots

Naar verwachting ook een hotspot dit jaar: de plek van partner TCS, waar je in de huid van een Formule E-driver kunt kruipen.

Verder is het natuurlijk ook de moeite waard om een kijkje te nemen bij Duca del Cosma en is gezelligheid in de buurt van de wijntruck van Bernadus gegarandeerd.

Verderop in de Dutch Open Village vind je stands van groot aantal exposanten op het gebied van onder meer leisure, style, fashion, equipment & golftravel.

Meer Nieuws

Winnen doet bij Darius van Driel onrust als sneeuw voor de zon verdwijnen

Winnen doet bij Darius van Driel onrust als sneeuw voor de zon verdwijnen

Europese smaakmakers weer naar KLM Open 2024

Europese smaakmakers weer naar KLM Open 2024

Het KLM Open van dit jaar heeft ook flinke ‘bonussen’

Het KLM Open van dit jaar heeft ook flinke ‘bonussen’