Ook vrijdagavond op KLM Open feest met Buckwheat & DJ Frederik Abas / DJ Funky Frank

(C)2010 Marco Reeuwijk - Esther de Boer

Na de KLM Open Live Party van donderdagavond, zetten we het feest op vrijdagavond voort in The Village. Van 19.00 tot 23.00 kunnen bezoekers genieten van optreden van coverband Buckwheat en DJ Frederik Abas / DJ Funky Frank. Geen betere afsluiting van een mooie dag golf op de 100ste editie van het KLM Open.

Buckwheat is een vijfkoppige band uit de hoofdstad en speelt ‘powersoul’, bestaande uit de betere covers. Funky ritmes en gepolijste vocalen houden het publiek van het KLM Open in de ban vanaf het moment dat de band het podium in The Village betreedt. Buckwheat werd in 1987 opgericht door zanger / percussionist William Papa, bassist Patrick Scott en gitarist Gerard van Tiggelen; gewoon om lekker met elkaar te kunnen spelen. Al snel bleek de spontaniteit op het podium in combinatie met het dansbare repertoire een succesformule, wat een enorm aantal optredens in het land tot gevolg had. Na enige wisselingen in de bezetting bestaat Buckwheat, naast bovengenoemd drietal, lange tijd uit saxofonist/toetsenist Derick Stadwijk en drummer Chris van Maasdijk.

DJ Frederik Abas en DJ Funky Frank zijn goede bekenden van het KLM Open. Sinds jaar en dag zorgen zij ervoor dat het publiek hun avond kan met de nodige deuntjes kan afsluiten. Voor deze 100ste editie zullen zij hun best doen er een extra groot feest van te maken!

Meer Nieuws

Alle Nieuws
KLM tot en met 2022 partner en naamgever van het KLM Open

KLM tot en met 2022 partner en naamgever van het KLM Open