KLM Open Magazine: ‘Een Open van wereldformaat’

Deze editie van het KLM Open is het 100ste Dutch Open. Daarmee is het een van de oudste toernooien op de European Tour én het oudste internationale sporttoernooi van Nederland! Reden te meer voor een terugblik op de vorige 99 edities. In een mooi online magazine van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie.

Van het eerste Internationaal Golfkampioenschap van Nederland in 1912 tot het KLM Open 2019. Hét golftoernooi van Nederland beleeft dit jaar zijn 100ste editie. Drama’s, wereldsterren, Nederlands succes en euforische taferelen hebben van ‘ons’ Open een toernooi van wereldformaat gemaakt.

In dit speciale online magazine wordt de rijke historie van het Open samengevat in mooie verhalen, aansprekende foto’s en filmpjes. Maak kennis met de man die tweevoudig winnaar Joost Luiten aan het golfen kreeg, een reconstructie van de overwinning van Maarten Lafeber in 2003, Robbie van Erven Dorens, de enige echte ‘Mister Golf’, de eerste zege van Seve Ballesteros op de Europese Tour in ‘ons’ Open in 1976 op de Kennemer, de onmisbare vrijwilligers, de banen en de grote sterren van het Open, baanbreker Jan Dorrestein, de eerste Nederlander op de Europeses Tour en nog heel veel meer. Het magazine is een mooie opwarmer voor de 100ste editie van het KLM Open.

Online magazine bekijken?

Meer Nieuws

Alle Nieuws
Audi duurzame mobiliteitspartner KLM Open

Audi duurzame mobiliteitspartner KLM Open

KLM tot en met 2022 partner en naamgever van het KLM Open

KLM tot en met 2022 partner en naamgever van het KLM Open

KLM Open 2020: 17 t/m 20 september op Bernardus Golf

KLM Open 2020: 17 t/m 20 september op Bernardus Golf