Jumbo Golf retail partner 100ste KLM Open

  -  
Toernooidirecteur Daan Slooter (l) en Bart van Pelt (CEO Jumbo Golf)

Jumbo Golf is de nieuwe retail partner van de 100ste editie van het KLM Open. Voor deze feestelijke editie van het oudste internationale sporttoernooi van Nederland kunnen bezoekers zich dit jaar niet alleen verheugen op spraakmakende topgolfers, maar ook op een breed aanbod van aantrekkelijk geprijsde golfartikelen van Jumbo Golf. De 100ste editie van het KLM Open vindt plaats van 12 tot en met 15 september op golfbaan The International in Amsterdam.

Beste plek om enthousiaste golfers te ontmoeten

Bart van Pelt, CEO van Jumbo Golf, noemt het de volgende stap in de groeistrategie van het bedrijf. “Wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking met het KLM Open. Waar kan je tenslotte beter enthousiaste golfers ontmoeten dan tijdens dit succesvolle toernooi. We hebben de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt die we mede te danken hebben aan strategische samenwerkingen die we zijn aangegaan met verschillende partijen die golf en de promotie daarvan een warm hart toedragen. Dat wij daar nu het KLM Open aan kunnen toevoegen, is een hele mooie stap.”

Toernooidirecteur Daan Slooter denkt dat de samenwerking met Jumbo een verrijking is voor veel bezoekers: ‘Wij streven ernaar elke bezoeker van het KLM Open het allerbeste van golf te bieden. Met Jumbo Golf hebben wij een passende partij gevonden die het meest gevarieerde aanbod heeft op het gebied van golfartikelen.”

Over Jumbo Golf

Jumbo Golf is de grootste golf retailer van Nederland met acht superstores in Amsterdam, Arnhem, Breda, Bunnik, Kerkrade, Nijverdal, Rotterdam en Veghel. Tevens is er de webshop jumbogolf.com. De belofte is eenvoudig: 100% tevreden klanten maken èn houden. Hoe doet Jumbo dat? Jumbo biedt de beste service, lage prijzen en het grootste assortiment van golfartikelen. Dit alles in een winkelomgeving waarin klanten zich thuis voelen. Uiteraard zorgt Jumbo ervoor dat klanten deskundig en plezierig worden geholpen. 

Meer Nieuws

Alle Nieuws
Audi duurzame mobiliteitspartner KLM Open

Audi duurzame mobiliteitspartner KLM Open