ING Private Banking verlengt tot eind 2020

De samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) en het KLM Open is tot in ieder geval eind 2020 verlengd. ING Private Banking blijft daarmee de trotse hoofdsponsor van het Nederlandse golf.

Na drie succesvolle sponsorjaren wil ING Private Banking samen met de NGF, KLM en organisator TIG Sports de golfsport verder blijven vernieuwen. Daarnaast heeft ING Private Banking de ambitie om vanuit het thema ‘Handicap omlaag, spelplezier omhoog’ het spelplezier van golfliefhebbers te vergroten. Als sponsor van de Nederlandse golfsport kijkt ING Private Banking uit naar de komende jaren en specifiek naar de 100ste editie van het KLM Open in 2019 op The International in Amsterdam.

Daan Slooter, toernooidirecteur KLM Open: ‘Wij zijn zeer gelukkig met de verlenging van het partnership. Nederland mag trots zijn op een sponsor die golf zo breed en intensief omarmt. Voor een geworteld en prestigieus toernooi als het KLM Open is het mede dankzij de impuls van ING Private Banking dat het zich verder heeft kunnen ontwikkelen en vernieuwen. Zo hebben we onder andere Beat the Pro kunnen introduceren. We kijken uit naar de verdere samenwerking tijdens de komende twee jaar.”

Meer Nieuws

Alle Nieuws
Audi duurzame mobiliteitspartner KLM Open

Audi duurzame mobiliteitspartner KLM Open