Audi duurzame mobiliteitspartner KLM Open

Audi is de duurzame mobiliteitspartner van het KLM Open 2020. Bij de 101ste editie van het toernooi zet Audi e-tron-modellen in als courtesy car.

Bij het KLM Open geeft Audi samen met Pon Business Mobility inhoud aan het begrip ‘duurzame mobiliteitspartner’. Dat begint met de courtesy cars, die Audi inzet voor de deelnemende golfprofessionals en voor leden van de organisatie. Naast Audi’s plug-in hybride-modellen zet het merk ook de 100 procent elektrisch aangedreven e-tron-modellen in. De Audi e-tron en e-tron Sportback worden geproduceerd in de CO2-neutrale fabriek in Brussel. In de hospitality unit op hole 17 kunnen bezoekers tijdens het KLM Open kennismaken met de duurzame mobiliteitsoplossingen van Audi en Pon Business Mobility.

Hole-in-one

Audi stelt tijdens het KLM Open een e-tron ter beschikking aan de eerste golfprofessional die tijdens het toernooi een hole-in-one slaat. De Audi e-tron is duurzaam, comfortabel én biedt volop ruimte voor de uitrusting van elke golfer.

Het meest duurzame sportevenement van Nederland

De komst van Audi als duurzame mobiliteitspartner bij het KLM Open sluit perfect aan bij de ambities van de organisatie. Toernooidirecteur Daan Slooter: ‘Het KLM Open is een van de meest duurzame sportevenementen van Nederland. Met Audi en Pon Business Mobility zijn we nu in staat om de meest duurzame vormen van mobiliteit te faciliteren en aan te bieden.

Ferry Enders, Managing Director van Audi Nederland: ‘Audi en de golfsport zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo ondersteunen we de toonaangevende Nederlandse golfprofessionals Joost Luiten en Anne van Dam. Onze samenwerking met het KLM Open markeert daarbij een nieuwe stap. Met de golfsport als stijlvol decor laten we aan de hand van concrete oplossingen, zoals de inzet van e-tron-modellen, zien dat we samen met Pon Business Mobility een voortrekkersrol hebben op het gebied van duurzame mobiliteitsoplossingen voor iedereen.’

Meer Nieuws

Alle Nieuws
KLM Open 2021 van 16-19 september op Bernardus Golf

KLM Open 2021 van 16-19 september op Bernardus Golf

Oud-organisator van KLM Open Robbie van Erven Dorens overleden

Oud-organisator van KLM Open Robbie van Erven Dorens overleden

KLM Open 2020 afgelast 

KLM Open 2020 afgelast