American Express verlengt voor 16e jaar op rij samenwerking KLM Open

Ashun Wu, winnaar KLM Open 2018, met de promotiedames van American Express. (Fotograaf: Tim Buitenhuis)

American Express verbindt zich aan de 100e editie van het KLM Open, het oudste internationale sporttoernooi van Nederland. Daarmee is het bedrijf voor het 16jaar op rij sponsor van het  European Tour-toernooi op Nederlandse bodem. De 100e editie van het KLM Open wordt gehouden van 12 t/m 15 september op golfbaan The International in Amsterdam.

American Express is samen met KLM, dat eveneens sinds 2004 verbonden is aan het Dutch Open, een van de meest loyale sponsors van het toernooi. ‘Daar zijn we natuurlijk bijzonder blij mee en erg trots op,’ aldus toernooidirecteur Daan Slooter. ‘Het is dankzij trouwe sponsors als American Express dat golfliefhebbers in Nederland elk jaar golf van het hoogste niveau op eigen bodem live kunnen meemaken.’

De nauwe samenwerking van American Express met titelsponsor KLM in de vorm van onder andere de Flying Blue – American Express betaalkaarten, verklaart de gelijke trouw van beide bedrijven aan het KLM Open. Daarnaast is er veel interesse in de golfsport onder de doelgroep van American Express, die haar kaarthouders dan ook elk jaar uitnodigt voor een VIP-beleving van het toernooi.

‘Wij vinden het belangrijk om verbonden te zijn aan dit event, dat evenals American Express een rijke historie kent’, geeft Countrymanager Robert-Jan Meijers aan. ‘Niet alleen willen wij onze kaarthouders toegang bieden tot het KLM Open, wij willen ook memorabele ervaringen creëren die unieke herinneringen worden. Dat is namelijk de kern van wat wij doen.’

American Express kaarthouders kunnen dus binnenkort een mooie aanbieding voor het KLM Open verwachten. Houdt deze pagina in de gaten. Met Sergio Garcia als absolute trekker voor het toernooi zal de 100e editie ook voor American Express kaarthouders een zeer speciale editie worden.

Meer Nieuws

Alle Nieuws
KLM Open 2020: 17 t/m 20 september op Bernardus Golf

KLM Open 2020: 17 t/m 20 september op Bernardus Golf

Sergio Garcia wint 100ste editie KLM Open

Sergio Garcia wint 100ste editie KLM Open

Garcia en Shinkwin als leiders slotdag in, Besseling in top 10

Garcia en Shinkwin als leiders slotdag in, Besseling in top 10