Dutch-open-2021-Donderdag-21

Bernardus Golf

Het KLM Open wordt net als in 2021 en 2022 gespeeld op Bernardus Golf, in Cromvoirt. De gloednieuwe 18-holes golfbaan ten zuidwesten van ’s-Hertogenbosch.

Bernardus Golf is een uitdagende 18 holes championship course, die is ontworpen door de Amerikaanse architect Kyle Phillips. Naast Bernardus Golf drukte de Amerikaan tevens zijn stempel op gerenommeerde banen zoals o.a Kingsbarns, The Grove en Yas Links.

Bernardus Golf is aangelegd als Heathland golf course, wat de baan vriendelijk maakt voor iedere golfer. De talloze bunkers zijn prachtig vormgegeven en de stevige waterhindernissen gaan subtiel op in het decor van duinen, sparren, heide en gaspeldoorn. Een dag Bernardus geeft je een ultiem gevoel van rust en ontspanning. Zowel in de baan als de practice area, bestaande uit de driving range, shortgame area en putting greens.

Bernardus streeft naar een perfecte harmonie van de golfbaan, het clubgebouw en de omliggende natuur. Daarmee wil de baan een golfervaring creëren die mooie herinneringen achterlaat bij iedereen die Bernardus bezoekt. Dit sluit aan bij de visie van het KLM Open.

Lid worden voor een dag? Bekijk hier de website.

A day to remember in de Bernardus Clublounge
In de Bernardus Clublounge kun je tijdens het KLM Open van 09.30 uur tot 19.00 uur onbeperkt genieten van een mooie selectie aan drinks & bites van Noble Kitchen.

Met de Bernardus Clublounge tickets heb je de hele dag toegang tot het clubhuis, alwaar je volledig in de watten wordt gelegd door Noble Kitchen. Je kunt er heerlijk ontbijten, lekker lunchen of aan het einde van de dag genieten van de meest uitmuntende bites. Ook tussendoor zullen er altijd heerlijke versnaperingen voor je klaar staan en uiteraard is de hele dag alle drank ook inbegrepen bij het arrangement. Vanaf de Bernardus Clublounge heb je prachtig zicht op de baan.

Bestel hier je tickets