Dutch Open - BTP - HR 0B5A5878

Beat the Pro Club Challenge

Zaterdag 6 mei
Goyer Golf & Country Club (Eemnes)

Goed nieuws! Ook dit jaar kunnen amateurgolfers uit heel Nederland meedoen aan de Beat the Pro Club Challenge. Via deze route kun jij een Beat the Pro-plek tijdens het KLM Open winnen! 

Hoe werkt het?  
Golfclubs kunnen een of twee vertegenwoordigers afvaardigen naar de Beat the Pro Challenge op golfbaan Goyer Golf & Country Club in Eemnes. In de Challenge nemen zij het op tegen een golf pro en kandidaten van andere clubs. Naast de spelers die een golfclub vertegenwoordigen, is er een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar voor individueel aangemelde spelers.  

Door de golfclub aangemelde spelers zijn direct geplaatst voor de Beat the Pro Club Challenge. Individueel aangemelde spelers worden uitgenodigd op basis van loting.  Alle spelers maken kans om op zaterdag 6 mei 2023 naar huis te gaan met een ticket voor Beat the Pro op het KLM Open!  

Wat is Beat the Pro?
Voor wie Beat the Pro nog niet kent, hier een korte uitleg. Tijdens het KLM Open op Bernardus Golf wordt op één hole, hole 8, Beat the Pro gespeeld. Amateurs – aangemoedigd door vrienden en clubgenoten – krijgen op hole 8 (par-3) één slag de kans om de tourspelers te ‘verslaan’. Wanneer de Beat the Pro-deelnemer de bal dichterbij de hole slaat dan de toernooispelers in de flight, wint de amateur een leuke prijs en natuurlijk eeuwige roem. Voor de tourspelers telt de hole gewoon mee voor hun toernooiscore. Dat maakt het concept uniek en zo mooi.  

Hoe werkt de Beat The Pro Club Challenge?
Alle kandidaten (plus eventueel een begeleider voor morele steun) verzamelen zich op zaterdag 6 mei 2023 op golfbaan Goyer Golf & Country Club. Speciaal voor deze dag wordt een hole omgetoverd tot de Beat the Pro-hole. Versla je de pro, dan bemachtig jij een ticket voor deelname aan Beat the Pro op het KLM Open!  

Als dank voor hun inzet belonen wij de deelnemers sowieso met een gratis ticket voor het KLM Open.  

Wat zijn de voorwaarden voor deelname?
Voor deelname aan Beat the Pro geldt een handicapvereiste van 18 of lager (m/v). Voor kinderen jonger dan 16 jaar geldt een handicap die minimaal gelijk is aan de leeftijd. Bijvoorbeeld 13 jaar = minimale handicap 13.  

Hoe bepaal je als golfclub welke speler mee mag doen aan de Beat the Pro Club Challenge?
Het is aan de club om te bepalen welke golfers meespelen in de Beat the Pro Club Challenge. Dit is bij voorkeur één seniorenlid en één juniorenlid. Suggestie: selecteer de spelers die een bijzondere prestatie hebben verricht, bijvoorbeeld een clubkampioen, een bijzonder lid, de winnaar van een wedstrijd of neary, etc. 

En dan?
Golfclubs kunnen hun speler(s) voor de Beat the Pro Club Challenge aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Individuele spelers moeten zichzelf aanmelden door naam, handicap, geslacht, geboortedatum en contactgegevens te delen via het andere formulier.  

Aanmelden voor golfclubs
Individuele aanmeldingen

Op naar een mooie Beat the Pro Club Challenge!

De Beat the Pro Club Challenge leggen we vast met onze fotograaf. Wie deelneemt geeft daarmee automatisch toestemming voor het gebruik van zijn beeltenis in de foto’s. In de aanloop naar het KLM Open zullen wij deze beelden delen op belanghebbende kanalen.